پیشنهاد یک همراه خوب برای پیادهروی اربعین
سید وحید احدی نژاد .روابط عمومی هیات خدام الرضا کانونهای خدمت رضوی -خبرنگار حوزه دولت ومجلس ۱۵ آبان ۹۵ 3۰22
[ad_1]
خبرگزاری تسنیم، سجاد خالقی؛ نویسنده و روزنامه نگار:
ای کاش کتاب «رحمت واسعه» را زودتر از اینها گردآوری میکردند تا معرفت عاشقان سیدالشهدا(ع) را دو چندان کند. «رحمت واسعه» مجموعهای است از صحبتها و یافتههای عارف نامی شیعه آیتالله بهجت، مراد و مرشدی که خودش راه را رفته. راه بلدی که بیشتر از ۵۰ سال مجلس روضه گرفته و گریهها کرده، خوب راه سعادت را پیدا کرده و از آن خوبتر نشان دیگران میدهد.
چه کسی میداند شاید پیرمرد عاشق روز عاشورا و قتلگاه کربلا را در مکاشفه دیده باشد و مثل همیشه لب بسته اِلا به اختصار و رمز چیزی به دیگران نگفته. چند سالی است که مرحوم بهجت از دنیا رفته اما همه میدانند کلیدواژه حرفهایش حسین(ع) بود، هر نشست و برخواست و هر دم و بازدمش با عطش کربلا و عشق اربابش بود و تا نفس داشت حسین حسین میگفت. حسین رحمت واسعه خداوند است و آیتالله بهجب این پیر راه بلدِ عاشق با تمام وجود میدانست راه سعادت و کشتی تنها حسین است و بس.
کتاب «رحمت واسعه» را باید چندبار و در چند جای مهم زندگی خواند، مثلاً باید قبل از سفر به کربلا این کتاب را خواند تا زائر به مقام امام حسین(ع) واقف شود و بفهمد به کجا میرود و به زیارت که میرود و چه باید بکند، تا از این خان گسترده نعمت نصیب و قسمتی عایدش شود و نشناخته و بیمعرفت این سفر را تمام نکند.
وقت دیگری که باید این کتاب را خواند، روزهای قبل از محرم هر سال است. شیعیان هرسال یکبار قبل از محرم این کتاب را دوره کنند تا آن سال محرمشان جور دیگری شود، تا توصیف مقام و منزلت حسین را از گفتههای آیتالله بهجت دریابند و دُر یابند؛ دُری گران که صیادش مرحوم بهجت بوده و آن را تقدیم شیعیان کرده تا آنها هم رستگار شوند.
و این روزها که حس و حال پیادهروی اربعین کمکم میان مشتاقان کربلا راه افتاده جان میگیرد و بیشتر و بیشتر میشود، بهترین فرصت است برای خواندن و خواندن و خواندن «رحمت واسعه». حالا که زائر پیاده است و با سختی راه آشناتر از همیشه بهتر میتواند حضرت را بفهمد، وقتی عمود به عمود نزدیک و نزدیکتر میشود، به کربلا باید بداند کجا میرود و چه باید بخواهد. در طول این سفر زائر پیاده باید یک «رحمت واسعه» همراهش باشد و همانطور که خستگی و تاول پاها امانش را بریده، کتاب را بخواند تا با همه وجود حسین(ع) را بفهمد. آنها که تا چند مدت دیگر پیاده تا حرم حضرتش پیش میروند، اندکاندک باید دل به صدای پراز معنویت آیتالله بهجت بدهند و از سطر سطر نوشتههای کتاب، خودشان را به بارگاه سیدالشهدا(ع) برسانند.
انتهای پیام/
[ad_2]
لینک منبع