[ad_1]
به گزارش خبرگزاری تسنیم، متن یادداشت حجت الاسلام والمسلمین ابوالقاسم علیزاده با عنوان «ابرقدرت خیالى با واقعیت پوشالى» به شرح ذیل است:
شرایطى که اکنون بهلحاظ بینالمللى و منطقهاى و داخلى، در مواجهه با جبهه استکبار به سرکردگى آمریکاى جهانخوار و مستکبر با آن مواجه هستیم، شرایط ویژه و فوقالعاده مناسبى است تا علیرغم ذهنیت و یا باور غلط برخى، مبنى بر ابرقدرتى آمریکا و لزوم ارتباط با این نظام پوسیده و رو به اضمحلال، ضمن افشاى چهره واقعى نظام سلطه به رهبرى آمریکا، ماهیت پلشت و شوم این رژیمى که بیشتر در اسارت صهیونیزم بینالملل و غولهاى وحشى سرمایهدارى یهودى قرار دارد را براى افکار عمومى داخل و خارج کشور تبیین و آشکار نمائیم. چه آنکه:
اولاً بىنتیجه ماندن مذاکرات هستهاى و نافرجامى برجام که بر اثر بدعهدى آمریکاى توطئهگر و فریبکار که از همان ابتداء مذاکرات معلوم بود هدف اصلىشان، تغییر در رفتار و ذائقه مردم ایران و سپس تغییر در مواضع و در نهایت براندازى جمهورى اسلامى بود نه یک معامله پایاپای و بهگمان برخى مسؤولان بازى بُرد برد! تا جایىکه امام خامنهاى(مدظلهالعالى) در یکى از سخنرانىهاى اخیرشان فرمودند: «حدود ۲ سال پیش گفتیم، ملت بهعنوان یک تجربه، به مذاکرات هستهاى نگاه خواهد کرد تا ببیند آمریکائیها در عمل چهکار خواهند کرد و حالا مشخص شده که آنها برخلاف وعدههاى خود، همچنان به توطئه و فریب مشغولند.» و وقتى صحبت از تحریمهاى جدید و یا صحبت از تدریجى برداشتن تحریمها گردید؛ مقام معظم رهبرى هوشمندانه این سؤال را مطرح فرمودند که: «تحریمها باید یکباره برداشته مىشد چرا اکنون بحث رفع تدریجى مىشود؟» که البته پاسخ این سؤال را باید مسؤولان وزارت خارجه و مروّجان دیپلماسى خنده، به افکار عمومى داخل بدهند.
آمریکائیها وقتى از طرفى، ایستادگى ملت بزرگ ایران بر روى آرمانهاى انقلابش را دیدند و از طرفى خود را براى رسیدن به اهداف شوم براندازى نظام اسلامى و به چالش کشیدن اصول پایهاى انقلاب، ناکام یافتند، علیرغم اصرار ایران بر اجراى تعهدات برجام و عمل زودهنگام به تعهدات، تا سرحد تعطیلى برخى مراکز هستهاى؛ ولى متأسفانه مسؤولان بىمنطق و فریبکار آمریکا، یا صحبت از تحریمها و فشارهاى جدید و بهانهتراشى بر سر راه تعاملات و مبادلات اقتصادى و بانکى با دیگر کشورها را نسبت به کشورمان مطرح نمودند و یا سخن از تدریجى برداشتن تحریمها و یا آنکه وقیحانه اعلام کردند که ایران باید تغییر مواضع در خصوص حوادث منطقه، بهویژه عراق، سوریه، یمن، لبنان، فلسطین و… مىداد و چون این اتفاق نیفتاده است، لذا امیدى به ایران نیست! اینجا بود که نه تنها سرکیسه را شل نکردند و اموال و سرمایههاى بلوکهشده ملت ایران را آزاد ننمودند که با کمال بىشرمى، سخن از رفع تدریجى تحریمها بهمیان آورده و همزمان نیز از برجام ۲ و ۳ سخن بر زبان راندند و متأسفانه علىرغم این تجربه نافرجام، برخى در داخل نیز از برجامهاى دیگرى خبر دادند که البته به قول یکى از صاحبنظران: «مطرحکنندگان برجام ۲، یا آمریکا را نشناختند یا تجاهل مىکنند، چراکه آمریکایىها اگر بتوانند ما را فریب دهند، لحظهاى دریغ نمىکنند همانطور که در برجام ۱ نیز لحظهاى از فریبکارى دست برنمىدارند. اگر همه محورهاى مدنظر رهبر انقلاب در مذاکرات رعایت مىشد، قضایا جور دیگرى مىشد.»
و چه زیبا و قاطع، امام خمینى(ره) در جریان تسخیر لانه جاسوسى آمریکا فرمودند: «ما شعار مرگ بر آمریکا را در عمل جوانان قهرمان و مسلمان، در تسخیر لانه فساد و جاسوسى آمریکا تماشا کردهایم.» و در بیانى، امام خامنهاى(مدظله) نیز، ماهیت شعار مرگ بر آمریکا را نه احساسى، بلکه از روى منطق و عقلانیت دانستند و البته گذر زمان بهخوبى این واقعیت را نشان داد که نمونه بارز افشاى چهره مرموز این ابرقدرت متکى به زر و زور و فتنهگرى که جز به منافع و امنیت خود و اسرائیل نمىاندیشد، در جریان برجام و پسابرجام بهروشنى براى همگان آشکار گردید و بر تجربه سیاسى ملت و دولت ایران در مواجهه با آمریکا افزوده شد.
ثانیاً واقعیت دولت و کشور آمریکا است که در جریان تبلیغات انتخابات و بهویژه مناظرههاى دو نامزد ریاست جمهورى آمریکا یعنى خانم کلینتون و پیروز انتخابات آقاى ترامپ هرچند جنونوار و ناپرهیزانه اما از باب «عدو شود سبب خیر، گر خدا خواهد»، تا سرحد خودزنى، به قول قدیمىها پته همدیگر را روى آب ریختند و اینبار نه از زبان شخصیتهاى مخالف آمریکا، بلکه از زبان دو نامزد ریاست جمهورى آمریکا که مورد حمایت ۲ جریان دمکرات و جمهورىخواه یعنى بهاصطلاح عقلای پرمدعاى آمریکا که در مجلسین این کشور قرار دارند، پردهها کنار زده مىشود و چهره واقعى کشور آمریکا و جامعه آمریکایى، علیرغم تبلیغات دروغین گذشته رو مىشود.
واقعیتهایى که متأسفانه در برخى رسانههاى داخلى کشور، انگیزهاى براى نشر آن نمىیابیم، علت چیست، خدا مىداند! در حالىکه بهترین شرایط براى روشنگرى و در نهایت، گرفتن آخرین نفسهاى این ابرقدرت بىقدرت، به دست خودشان فراهم گردیده است. چه زیبا فرموده است خداى متعال: «و لاتهنوا و لا تحزنوا و انتم الاعلون ان کنتم مؤمنین» و یا در جاى دیگر مىفرماید: «ولنیجعل الله للکافرین على المؤمنین سبیلا» و امام صادق(ع) نیز در ضمن فرمایشى مىفرمایند: «من تکبر خفضه الله»؛ تکبر و استکبار جز ذلت و خوارى و پستى و اضمحلال، عاقبتى ندارد.
به فضل الهى زمینههاى فروپاشى جبهه استکبار و زدن سر آن که آمریکاست، فراهم گردیده است. کافى است به بخشى از مطالب مطروحه از ناحیه دو نامزد ریاست جمهورى بهویژه رئیسجمهور منتخب و البته برخى چهرههای تراز اول آمریکا همچون جانکرى که گفت: «ما خجالت مىکشیم که از دمکراسى دم بزنیم.» و در رابطه با فرایند تبلیغات انتخابات ریاست جمهورى آمریکا مىگوید: «اعتبار انتخابات آمریکا، با اظهارنظرهاى شرمآور، زیر سؤال رفته است.» توجه نمائیم.
و اما نمونهاى از این اظهارنظرهاى شرمآور، به قول آقاى جان کرى و یا اعترافات را ذیلاً مرور مىنمائیم:
* ۲۰ تریلیون دلار بدهى داریم و جادهها و زیرساختهاى ما فرسوده و نابود شدهاند.
* سیاستمداران آمریکا یک مشت احمقاند.
* آمریکا یعنى فقر و خشونت در داخل، جنگ و ویرانى در خارج.
* جرایم خشونتآمیز در کشور بیداد مىکند و آمار قتل در شهرهاى بزرگ فاجعه است.
* بسیارى از مردم در حلقههای خشونت، هراس و فقر گرفتار شدهاند.
* شهرهاى کوچک کشور کاملاً فراموش شدهاند.
* آمریکا بهشدت دچار دو دستگى شده است. دو گروه در کشور وجود دارند، نخست طبقه حاکم که از همه نوع رفاهى برخوردارند و گروه دوم هم عامه مردم هستند.
* هر روز دستکم ۲۰ کهنهسرباز در آمریکا اقدام به خودکشى مىکنند.
* میزان قتل در حال حاضر در آمریکا، طى ۴۵ سال گذشته بىسابقه است.
* روز ۸ نوامبر (۱۸ آبان) باید مراقب باشیم، چون قرار است آراى مردم دستکارى شود.
* ما سال گذشته تقریباً هشتصد میلیارد دلار کسرى بودجه در زمینه تجارت داشتیم که این باورنکردنى است.
* نظرسنجى خبرگزارى آسوشیتدپرس: بىاعتمادى ۹۰ درصدى مردم آمریکا نسبت به نظام سیاسى کشور.
* طبق قانون بیمه و درمان، هزینهها در آمریکا سر به فلک مىکشد.
* کشور آمریکا در حال مردن است.
* افزایش قتل و ناامنى تا جایىکه آمار ۳۳ هزار قتل در سال را که توسط اسلحه نشان مىدهد.
* ۷۰درصد مردم نسبت به رسانههاى آمریکا بىاعتماد هستند.
* نقش تعیینکننده پول و سرمایه در نتایج انتخابات آمریکا.
* بیش از ۴۲ میلیون آمریکایى از گرسنگى رنج مىبرند.
اینها تنها بخشى از اعترافات نامزدهاى ریاست جمهورى آمریکا بود که در مقطع تبلیغات انتخاباتى، رسماً اعلام کردند، هرچند، فاجعه، فراتر از اینهاست تا جایىکه یکى از صاحبنظران داراى نفوذ در آمریکا مىگوید: «درخت دمکراسى در آمریکا ۲۰۰ ساله شده است و نیاز به اصلاح دارد و اصلاح هم نیاز به خون!»
در هر حال این است واقعیت آمریکا که از آن در رسانههاى امپریالیستى غولى ساختهاند، حال چگونه مىتوان به نظامى امید بست که خودش در درونش با چالشهاى جدى و بعضاً غیرقابل حل مواجه است و البته باید باور داشت که آمریکا، ابرقدرت خیالى بیش نیست!
انتهای پیام/
[ad_2]
لینک منبع