» صفحه اصلی » اسپورتینگ خیخون بالاتر از بارسا و اتلتیکومادرید ایستاد
صفحه اصلی

اسپورتینگ خیخون بالاتر از بارسا و اتلتیکومادرید ایستاد

21 شهریور 95 2۰18

[ad_1]

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در اولین بازی از روز پایانی هفته سوم لالیگای اسپانیا، از ساعت ۱۴:۳۰ امروز (یکشنبه به وقت تهران) اسپورتینگ خیخون پذیرای لگانس تازه صعود کرده بود و با نتیجه ۲ بر یک میهمان خود را از پیش‌رو برداشت.

برای خیخون، ناچو کاسس (۱۷) و دوخه کوپ (۴۳) گلزنی کردند و تنها گل لگانس را دیه‌گو ریکو در دقیقه ۵۸ به ثمر رساند.

تیم تحت‌هدایت آبلاردو فرناندس با این برد ۷ امتیازی شد و در رده سوم جدول و بالاتر از تیم‌های لاس‌پالماس، بارسلونا و اتلتیکومادرید قرار گرفت. لگانس هم ۴ امتیازی باقی ماند و در حال حاضر در مکان دهم جدول رده‌بندی لالیگاست.

پرونده هفته سوم لالیگا امشب با انجام سه دیدار به شرح زیر بسته می‌شود:

۱۸:۳۰ والنسیا- رئال‌بتیس

۲۰:۴۵ گرانادا- ایبار

۲۳:۰۰ دپورتیوو لاکرونیا- اتلتیک بیلبائو

در حال حاضر رئال‌مادرید با ۹ امتیاز صدرنشین لالیگاست و تیم‌های سویا و اسپورتینگ خیخون هر دو با ۷ امتیاز و تنها به خاطر تفاضل گل به ترتیب دوم و سوم هستند.

انتهای پیام/

[ad_2]

لینک منبع

ثبت شرکت سئو سایت

به این نوشته امتیاز بدهید!

سید وحید احدی نژاد .روابط عمومی هیات خدام الرضا کانونهای خدمت رضوی -خبرنگار حوزه دولت ومجلس

  • ×

    با ما در ارتباط باشید