» صفحه اصلی » تحقیقات درباره پروژه انتقال آب کوهرنگ ۳ در مرحله مقدماتی است
صفحه اصلی

تحقیقات درباره پروژه انتقال آب کوهرنگ ۳ در مرحله مقدماتی است

19 بهمن 95 3۰18

[ad_1]

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، عبدالله موسوی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به پیگیری دادستان کوهرنگ در زیمنه این پروژه اظهار داشت: براساس قانون تا زمانیکه حکم قطعی صادر نشده نباید اطلاع‌رسانی انجام شود.

وی با بیان اینکه عدم اطلاع‌رسانی برای جلوگیری از برخی مشکلات در جامعه است، افزود: حق استان، مردم و حکومت در اجرای قانون اعمال می‌شود.

مدیرکل دادگستری چهارمحال و بختیاری با اشاره به پرونده‌های ورودی بیان کرد: در ۹ ماهه نخست امسال ۱۱۶ هزار پرونده ثبت که تاکنون ۱۱۷ هزار پرونده مختومه اعلام شده است.

موسوی با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در زمینه استحکام خانواده بیان کرد: ایجاد مراکز مشاوره در تمام شهرستان‌ها و دادگاه‌های بخش از جمله فعالیت‌ها در زمینه استحکام خانواده و کاهش طلاق است.

وی با اشاره به احداث مرکز مهارت‌های زندگی با مشارکت دانشگاه و استانداری خاطرنشان کرد: تاکنون ۶ هزار نفر در دوره‌های مهارت زندگی ویژه قبل از ازدواج شرکت کرده‌اند.

مدیرکل دادگستری چهارمحال و بختیاری با اشاره به کاهش ۷ درصدی طلاق در استان تصریح کرد: در طول این مدت ۴۴۷ پرونده طلاق مصالحه شد.

موسوی بیان کرد: امسال ۸۹۷ مورد طلاق ثبت شده که نسبت به ثبت ۷ هزار و ۳۷۲ ازدواج، میزان طلاق ۷ درصد کاهش یافته است.

وی با اشاره به زندانیان استان گفت: نزدیک به ۴۰ درصد از زندانیان استان مربوط به حوزه مواد مخدر است.

مدیرکل دادگستری چهارمحال و بختیاری با اشاره به پرونده منصور نظری مبنی‌بر افترا و نشر اکاذیب به یکی از معاونان دادگستری استان افزود: نظری به یک سال حبس محکوم شده که با مابقی مجرمان برای ما تفاوتی ندارد.

موسوی خاطرنشان کرد: اگرچه ایشان شاعر انقلاب است اما هیچ تشکل، هیئت مذهبی و دانشجویی از آقای نظری حمایت نکرده است.

انتهای پیام/

[ad_2]

لینک منبع

ثبت شرکت سئو سایت

به این نوشته امتیاز بدهید!

سید وحید احدی نژاد .روابط عمومی هیات خدام الرضا کانونهای خدمت رضوی -خبرنگار حوزه دولت ومجلس

  • ×

    با ما در ارتباط باشید