» صفحه اصلی » تمرین ۱۲۰ دقیقه‌ای تیم ملی در ایروان + تصاویر
صفحه اصلی

تمرین ۱۲۰ دقیقه‌ای تیم ملی در ایروان + تصاویر

4 مهر 95 3۰0

[ad_1]

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، ملی‌پوشان فوتبال ایران در ادامه تمرینات خود در ارمنستان عصر امروز (یکشنبه) در کمپ تیم‌های ملی این کشور ۱۲۰ دقیقه تمرین کرد.

* این تمرین از ساعت ۱۶:۱۵ در سالن بدنسازی این کمپ و با نظارت کارلوس کی‌روش برگزار شد. در ادامه و بعد از این تمرین ۳۰ دقیقه‌ای بازیکنان به زمین چمن آمدند و در هوایی خوب به تمرین پرداختند.

* شروع این تمرین کارهای ابتدایی انفرادی همراه با توپ بود. سپس بازیکنان حاضر در اردو دو به دو تقسیم شدند و به پاسکاری پرداختند.

* بخش بعدی به عبور از موانع با استارت‌های انفجاری و ضربه به دروازه‌های کوچک اختصاص داشت که این بخش بر نشاط و جدیت تمرین افزود.

* در ادامه کی‌روش با تقسیم کردن بازیکنان به دو گروه سبز و نارنجی از بازیکنان خواست با تمرکز راه‌های مختلف تهاجمی و تدافعی را تمرین کنند. تمرکز خواسته اصلی سرمربی تیم ملی در این بخش بود. عملکرد بازیکنان در این قسمت بارها با تشویق کی‌روش همراه شد و او از عملکرد بازیکنان در این بخش از تمرین ابراز رضایت کرد.

* سه دروازه‌بان حاضر در اردوی تیم ملی نیز تمرینات اختصاصی خود را انجام دادند.

* پژمان منتظری مدافع تیم ملی هم تمرینات پس از دوران جراحیش را این روزها پشت سر می‌گذارد.

* مرتضی پورعلی‌گنجی مدافع ایرانی تیم السد قطر هم ساعاتی پس از ورودش به اردوی تیم ملی همزمان با تمرین ملی‌پوشان در سالن، تمرین ریکاوری انجام داد.

انتهای پیام/

[ad_2]

لینک منبع

ثبت شرکت سئو سایت

به این نوشته امتیاز بدهید!

سید وحید احدی نژاد .روابط عمومی هیات خدام الرضا کانونهای خدمت رضوی -خبرنگار حوزه دولت ومجلس

  • ×

    با ما در ارتباط باشید