تیراندازی با کمان در انتظار قانون مند وزارت ورزش/ ۹ روز از پایان دوره ریاست شجاعی گذشت!
سید وحید احدی نژاد .روابط عمومی هیات خدام الرضا کانونهای خدمت رضوی -خبرنگار حوزه دولت ومجلس ۱۱ مهر ۹۵ 3۰20
[ad_1]
به گزارش خبرگزاری تسنیم، مجمع انتخاباتی فدراسیون تیراندازی با کمان ۲ مهر ماه سال ۹۱ با حضور تمام اعضا و به ریاست حمید سجادی معاون ورزش قهرمانی و حرفهای وقت وزارت ورزش و جوانان در محل این وزارتخانه برگزار شد.
برای به دست آوردن پست ریاست فدراسیون رضا بختیاری و محمد علی شجاعی کاندیدا بودند در نهایت شجاعی که پس از برکناری کریم صفایی از اسفند ماه سال ۹۰ از سوی وزارت ورزش به عنوان سرپرست، فدراسیون تیراندازی با کمان را اداره میکرد، با کسب ۴۴ رأی از ۴۵ رای برای ۴ سال به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب شد.
فدراسیون تیراندازی با کمان در ۴ سال حضور شجاعی در راس فدراسیون دستخوش حواشی فراوانی بود که مهم ترین آن حضور همزمان وی در فدراسیون تیراندازی با کمان و خزانهداری کمیته ملی المپیک و وعده استعفای شجاعی از ریاست فدراسیون به دلیل دوشغله بود که هیچگاه عملی نشد.
محمدعلی شجاعی ۳۰ دی ماه ۱۳۹۲ به عنوان خزانهدار کمیته ملی المپیک انتخاب و با توجه بر تاکید سازمان بازرسی کل کشور بر ممنوعیت حضور دوشغلهها در این جایگاه وعده استعفا از ریاست فدراسیون را داد. وعدهای که ۲ سال از آن گذشت و محقق نشد. وزارت ورزش پس از اینکه از جدیت وی برای حضور همزمان از دو جایگاه رو به رو شد اقدام به ثبت نام و برگزاری مجمع انتخابات در ۱۸ آبان سال ۹۴ کرد که شجاعی با استعفا از خزانهداری کمیته ملی المپیک تمام معادلات را بهم زد و فرصت جدیدی برای خود ایجاد کرد تا در نهایت باز هم خزانهدار کمیته ملی المپیک و رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان باشد.
البته استعفای شجاعی پس از چند ماه وقفه در کمیته ملی المپیک پذیرفته شد اما در نهایت خزانه دار مستعفی کمیته ملی المپیک با بیان اینکه همکاریش را با کمیته ملی المپیک ادامه میدهد، گفت: «تا زمانی که فرایند انتخاب ذیحساب و خزانهدار کمیته ملی المپیک طی شود و طبق اساسنامه سرپرست خزانهدار انتخاب و معرفی شود من به همکاریم با کمیته ملی المپیک ادامه میدهم» که البته این فرآیند چند ماهی است که به طول انجامیده و هنوز خبری از گزینه پیشنهادی خزانهداری نیست.
با این اوصاف شجاعی همچنان از دوشغلههای ورزش کشور محسوب میشود البته حضورش در یکی از این شغلها با وجود استعفا است!
حالا هم که ۹ روز از اتمام دوره ۴ ساله ریاست وی در فدراسیون تیراندازی میگذرد و خبری از معرفی سرپرست برای این فدراسیون نیست، طبق روال موجود در انتخابات فدراسیونهای ورزشی معمولا وزارت ورزش در زمانی که فاصله اتمام دوره ریاست افراد و انتخابات زیاد باشد برای جلوگیری از ایجاد شبهه در انتخاباتها و تسریع در روند برگزاری آن از سرپرست استفاده میکند اما هنوز خبری از گزینه سرپرستی فدراسیون تیراندازی با کمان نیست.
با توجه به اینکه زمان ثبت نام از کاندیداها اخیرا به پایان رسیده و روند تایید صلاحیتها معمولا طولانی است، زمان زیادی تا برگزاری انتخابات فدراسیون باقی مانده و لزوم انتخاب سرپرست وجود دارد. از طرفی با تاکید و ارسال نامه کیومرث هاشمی، رئیس کمیته ملی المپیک مبنی بر عدم برگزاری انتخابات فدراسیونها تا زمان اصلاح اساسنامه، این زمان طولانیتر هم خواهد شد. همچنین پیش از این نیز بحث عدم تایید اساسنامه فدراسیون تیراندازی با کمان در هیئت دولت نیز مطرح بود که مطمئنا لزوم حل آن نیز پیش از انتخابات نیز وجود دارد.
به علاوه عملکرد تیراندازی با کمان به خصوص در بخش ریکرو و ناکامی این رشته در کسب سهمیه مناسب برای المپیک ریو نشان میدهد که برای حضور موفق در بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی باید از فرصت ۲ ساله پیش رو برای استعدادیابی و خروج ریکرو از بحران استفاده کرد.
با این اوصاف زمان زیادی تا برگزاری انتخابات فدراسبون تیراندازی با کمان باقی است وزارت ورزش باید هر چه زودتر برای پیشبرد برنامههای تیراندازی با کمان سرپرست فدراسیون را معرفی کند تا مبادا در آستانه بازیهای آسیایی مانند المپیک، شاهد فرصت سوزی در تیراندازی با کمان باشیم.
مهلت ثبت نام از کاندیداهای ریاست فدراسیون تیراندازی با کمان ۱۸ مرداد به پایان رسید و محمدعلی شجاعی، محمدرضا سامانی، بهمن عبدولی، حشمتالله کاظمی، محسن باقریان، مهدی مسعودی آشتیانی، حمیدرضا بتو و کریم صفایی برای انتخابات این فدراسیون ثبت نام کردند.
انتهای پیام/
[ad_2]
لینک منبع