جشنواره «سلامت» بدون همراهی مردم به تنهایی چارهساز نیست
سید وحید احدی نژاد .روابط عمومی هیات خدام الرضا کانونهای خدمت رضوی -خبرنگار حوزه دولت ومجلس ۶ شهریور ۹۵ 3۰23
[ad_1]
فرهاد توحیدی، نویسنده فیلم سینمایی «امکان مینا» در گفتگو با خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران تسنیم«پویا» درباره جشنواره فیلم سلامت، گفت: تا زمانی که مردم به شکل شخصی و به شکل وجدانی حافظ محیط زیست و سلامت نباشند، در این جشنوارهها هیچ اتفاقی نخواهد افتاد. دولت ابزار محدودی را در اختیار دارد، پس بنابراین خود مردم باید حافظ محیط زیست و سلامت خود باشند.
دبیر جشنواره«فیلم سبز» بیان کرد: بخش عمده کم توجهی مردم به مقوله سلامت، گران بودن خدمات سلامت در سطح کشور بازمیگردد، شما حساب کنید، مگر یک مرد چقدر درآمد دارد که بتواند برای سلامت خود و خانوادهاش چنین هزینههایی را متقبل شود. بعضی مواقع هم که سرپرست خانواده مجبور میشود برای سلامت هزینه کند خود را در مرحله آخر قرار میدهد و سعی میکند بیشتر به سلامت خانواده و خانوادهاش بپردازد.
توحید اظهار کرد: البته بخشی دیگر از نپرداختن به سلامت به سهل انگاری خانوادهها باز میگردد؛ خانوادهها میتوانند به راحتی و با پیشگیری از وقع برخی از بیماری جلوگیری کنند؛ اما متأسفانه این کار را نمیکنند.
وی افزود: جشنواره سلامت نشان داد که یکی از ابزارهایی که میتواند باعث ترویج فرهنگ سلامت در کشور شود، هنر و هنرمند است. در زمینههای دیگر هم همین گونه است، مثلاً اگر یک آدم عادی بگوید در مصرف آب صرف جویی کنید، کسی توجهی نکند اما وقتی یک شخصی از گروههای مرجع مثل هنرمندان این موضوع را بگوید عده بسیاری این توصیه را به کار میگیرند.
وی افزود: بعید میدانم جشنواره سلامت بتواند این اختلافات را کنار بزند نیاز به چیزهای دیگری هم هست. جشنواره سلامت همین که توانست به سلامت برگزار شود ما دعا میکنیم. این اختلاف چیزی میان سرآمدان جامعه پزشکی و سرآمدان جامعه هنری است.
انتهای پیام/
[ad_2]
لینک منبع