جهیزیه رضوی/ متبرک شدن زندگی ۲زوج به نام امام رئوف
۲ سری جهیزیه به ۲ زوج جوان در شب سالگرد ولادت امام حسین (ع) توسط کانون محله ای شهرک شهید بروجردی خدمت رضوی منطقه ۱۵ تهران اهدا شد.
به گزارش آسمانی نیوز، مراسم جشن میلاد سالارشهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در مسجد امام حسن مجتبی (ع) شهرک بروجردی با حضور خادمیاران کانون های خدمت رضوی منطقه ۱۵ تهران و اجرای مولودی خوانی و گروه سرود شمیم یاس برگزار شد.
در پایان مراسم ۲ سری جهیزیه به همت خیرین و خادمیاران رضوی تهیه و به نام حضرت علی بن موسی الرضا (ع ) به ۲ نوعروس ایتام اهدا شد.
حسین گودرزی دبیر کانونهای خدمت رضوی منطقه ۱۵ تهران با بیان این مطلب که فراهم کردن شرایط ازدواج آسان برای جوانان از برنامه های ویژه این کانون بوده و با کمک خیرین و خادمیاران در تلاش هستیم که این کار به نحو شایسته ای انجام شود .
گفتنی است مبلغ هزینه شده برای جهیزیه و مراسم یک میلیارد و چهارصد میلیون ریال می باشد و از ابتدای سال تاکنون در مناسبت های مختلف ۴سری جهیزیه از این کانون محلی اهدا شده است.
انتهای پیام /خبرنگار ابوالفضل کیانی ادیب