داستان تقلب در موادغذایی؛ از شیرهای وایتکسدار تا کاه در آبلیمو
سید وحید احدی نژاد .روابط عمومی هیات خدام الرضا کانونهای خدمت رضوی -خبرنگار حوزه دولت ومجلس ۴ آذر ۹۵ 2۰25
[ad_1]
به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، مهدی کریمیتفرشی در پاسخ به این پرسش که استفاده از وایتکس در شیر یا کاه در آبلیمو چقدر واقعیت دارد؟ اظهار داشت: «ممکن است این مسایل واقعیت داشته باشد و حتما هم دارد، ولی در رابطه با برندهای مطرح اینگونه نیست.»
وی افزود: «کارخانههای لبنیات هرگز از وایتکس در پروسه کاری خود استفاده نمیکنند و یا کارخانههایی که بهنام هستند و مجوزهای قانونی دارند، هرگز در آبلیموی خود از کاه استفاده نمیکنند.»
رییس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان موادغذایی همصنف عنوان کرد: «این موضوع برمیگردد به واحدهای غیرمجازی که بهصورت زیرزمینی کار میکنند.»
کریمیتفرشی متذکر شد: «ما میبینیم واحدهای غیرمجاز که آبلیمو تولید میکنند، آبلیموی آنها دوفاز میشود. یعنی غیرقابل استفاده میشود و خطرات خیلی زیادی برای دستگاه گوارش دارد.»
وی تصریح کرد: «برای همین خواهش من از مصرفکنندگان این است که برای مصرف و انتخاب موادغذایی، به فروشگاههایی مراجعه کنند که به هیچوجه اجازه خرید کالاهای غیرمجوزدار را ندارند و حساسیت و کنترل بیشتری از طرف ادارههای دولتی روی آنها است.»
رییس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان موادغذایی همصنف ادامه داد: «به طور معمول کالاهای غیرمجاز در حومه شهرها و متاسفانه در برخی از شهرستانها به فروش میرسد.»
کریمیتفرشی تاکید کرد: «مردم باید خیلی دقت کنند و زمانی که کالایی که را میخرند، حتما به رنگ، بو، مزه و طعم آن دقت کنند و اگر کوچکترین مسالهای را مشاهده کردند که در رابطه با سلامت آن کالا مشکوک بود، میتوانند به سازمان تعزیرات حکومتی و سازمان حمایت از مصرفکنندگان تماس بگیرند.»
وی در پاسخ به این پرسش که وایتکس در شیر را مردم چگونه میتوانند تشخیص دهند؟ خاطرنشان کرد: «از بوی آن میتوانند تشخیص دهند. بوی وایتکس در شیر خیلی غالب است. وایتکس گاز خاصی دارد و وقتی با مواد غذایی مخلوط میشود، بوی تعفن از خود متصاعد میکند. حالتی دارد که یک مقدار نفس کشیدن را دچار مشکل میکند.»
منبع:خبرآنلاین
انتهای پیام/
[ad_2]
لینک منبع