عدهای دنبال طرح دو قطبی "مقاومت در منطقه" و "معیشت" در سال ۹۶ هستند
سید وحید احدی نژاد .روابط عمومی هیات خدام الرضا کانونهای خدمت رضوی -خبرنگار حوزه دولت ومجلس
2 شهریور 95
0۰41
[ad_1]
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، جمعی از فعالان سابق تشکلهای دانشجویی کشور در نامهای خطاب به جوانان نکاتی را درباره مسائل پیشروی کشور متذکر شدند و تاکید کردند: عدهای به دنبال طرح دو قطبی “مقاومت در منطقه- معیشت” در سال ۹۶ هستند.
در بخشی از این نامه آمده است: عملکرد بسیار ضعیف دولت در حوزه اقتصادی، سیاسی و لطمهخوردن عزت ملی، سیاسی بازی، اشرافیت اعضای دولت و بسیاری نکات دیگر همگی باعث شده است تا نگرانی جدی در میان جوانان حزب اللهی از عملکرد دولت فعلی در میان آنها به وجود آید. از طرف دیگر این عملکرد ضعیف باعث شده اقشار عمومی و مستضعفین نسبت به عملکرد دولتها دلسرد شده و با انتشار فیشهای حقوقی نجومی مدیران ارشد و وابستگان دولت، این مساله پر رنگتر شود.
این نامه میافزاید: در این بین برخی افراد به اصطلاح اصولگرا که عمدتا باقیماندگان جناح راست سابق هستند، در این فضای غبارآلود چون سابق ترجیح میدهند خود را به جرگه سیاسی اشراف که کارگزاران و مشارکت سرلوحه آن هستند، نزدیکتر کنند و بیپروا از حمایت از روحانی در سال ۹۶ با شیوههای مختلف سخن میگویند. سیاسیون و جوانان انقلابی نیز هنوز کاندید اصلی خود را مشخص نکردهاند و در عالم حدس و گمان، سخن از گزینههای متعددی است.
در بخشی از این نامه با اشاره به وظایف جوانان و دانشجویان در این دوره اخیر تاکید شده است: در این شرایط حساس و خطیر وظیفه امت حزب الله بهویژه دانشجویان بسیجی و مکتبی را از دیدگاه خود و در راستای فرمایشات رهبر عزیزمان مبنی بر تبیین مطالب برای مردم در قالب ۵ وظیفه اساسی در حیطه گفتمانی و روشنگری و ۶ وظیفه نیز در حوزه تاکتیکی و اجرایی مطرح میکنیم.
فعالان دانشجویی سابق با اشاره به ضرورت تبیین وروشنگری عمارگونه دانشجویان در این شرایط یادآور شدند: چنانکه در توصیههای ۱۲ گانه اخیر مقام معظیم رهبری به دانشجویان نیز بیان گردید، وظیفه اصلی و اساسی در شرایط فعلی شبیه همان نقش ما در سال ۸۸ است وقتی که رهبرمان فرمودند: این عمار !! میتوان نقشهها و خدعههای استکبار خارجی و اقارب آنها در یکسال آتی را پیش بینی کرد چه آنکه گوشه کنار برخی از آنها شروع شده است.
در ادامه این نامه با اشاره به برخی خدعههای دشمن و گره زدن عدم لغو تحریمها و شرایط نامطلوب اقتصاد داخلی به حمایت ایران از محور مقاومت آمده است: عدهای میخواهند در سال ۹۶، دوقطبی “مقاومت در منطقه- معیشت” را راه بیاندازند و بگویند علت وضعیت نابسامان فعلی اقتصادی، نه بیکفایتی دولت، که حمایت نظام از محور مقاومت است. این افراد در سال ۹۲ نیز دوقطبی “هسته ای-معیشت ” را راه انداختند.ضروری است بهصورت مستدل و قانع کننده این مغلطه عجیب را رد کرده و اتفاقا با تبیین علمی و واقعی، حفظ امنیت داخلی و پیشبرد معیشت را در گرو جلو بردن مرزها تا کیلومترها دورتر در سوریه و عراق، تشریح نمود.
در بخش دیگری از این نامه به مسئله کمرنگ کردن نتایج ضعیف برجام با پر رنگکردن دستاوردهای دروغین چون رفع جنگ اشاره و تاکید شده است: قطعا یکی از برنامههای دولت در سال آتی آن است که برجام سایه جنگ را از سر ایران برداشت. حال آنکه جان کری یکسال قبل از مذاکرات برجام میگوید به دلیل عدم همکاری بین المللی امکان جنگ علیه ایران وجود ندارد. ضمن آنکه اساسا با توجه به بحران اقتصادی آمریکا، فشار افکار عمومی این کشور و دیگر مردم جهان، و همچنین مواضع دیگر قدرتهای بین المللی چون روسیه و چین، و حمایت ملتهای محور مقاومت چون عراق و لبنان و سوریه، این امکان برای کاملا بعید و دور از منطق بوده و هست.
در ادامه نامه فعالان دانشجویی سابق با اشاره به حمله به نهادهای انقلابی چون سپاه و شورای نگهبان تصریح شده است: دولت سعی کرده برای انحراف افکار عمومی مسائلی را پیرامون نهادهای انقلابی کشور مطرح کند تا اذهان را از کارنامه ضعیف خودش منحرف کرده و توپ را در زمین امت حزب الله بیاندازد. باید دقت کرد که در این زمین بازی نکرد و ضمن روشنگری پیرامون شبهات دولت، پیگیر مطالبات به حق ملت از دولت در مسائل اقتصادی شد.
این فعالان دانشجویی در نامه خود مطالبهگری از وعدههای اقتصادی دولت را اصلیترین تمرکز امت حزب الله طی ماههای آینده برشمردند و تاکید کردند: وعدههایی چون گشایشهای پس از برجام، بیکاری سرسام آور و عدم برخورد دولت با واردکنندگان و در عوض توسعه مناطق آزاد قاچاق کالا، بیکاری قشر تحصیل کرده، فقر و تنگدستی اقشار مستضعف، تمرکز دولت بر اقشار اشراف و عدم قطع یارانه ثروتمندان، تمرکز دولت در حمل و نقل بر اقشار ثروتمند و واردات هواپیما بجای توسعه ناوگان ریلی و جاده ای کشور، عدم تکمیل طرح مهم و حیاتی مسکن مهر و بی خانمان کردن صدها خانواده امیدوار به این طرح، پرداخت حقوقهای نجومی و اشرافی به مدیران دولتی در عین ادعای مبارزه با فساد از جمله وعدههای دولت بود که باید پیگیری شود.
در این نامه با اشاره به توصیههای به جوانان حزباللهی آمده است: پرهیز از پرداختن به دو قطبیهای بیهوده و مجازی و پرداختن به دو قطبی های اصلی، پرهیز از پرداختن به اختلافات داخلی و مشغول شدن به بحثهای زودهنگام انتخاباتی ،امید دادن به مستضعفین و ترغیب آنها به مشارکت فعال در سرنوشت کشور از جمله اقداماتی است که جوانان حزب اللهی باید در صدد آن برایند.
در بخش پایانی این نامه نیز با اشاره به توصیههای درباره بعد اجرایی و تاکتیکی جوانان تصریح شد: ایجاد شبکههای اجتماعی میان خانواده و دوستان، ایجاد شبکههای اجتماعی بچه مذهبیها و انقلابیون، استفاده موثر و دقیق از کانالهای سنتی و چهره به چهره، واکنش فعال و انقلابی نسبت به وقایع سیاسی مهم روز با گویش و استعداد محلی و گفتگوی صادقانه و دینمدارانه با همه طیفهای مردمی بایستی در طی مدت باقیمانده تا انتخابات و اصولا به عنوان یک راهبرد دائمی گفتگوی دائمی با مردم را سرلوحه همه کارها قرار داد.
اسامی فعالان سابق تشکلهای دانشجویی:
سیدمحسن دهنوی: مسئول اسبق بسیج دانشگاه شریف-رییس مرکز فارغ التحصیلان بسیج شریف – دکترای بیوتکنولوژی
احسان یاوری: مسئول سیاسی سابق دانشگاه امام صادق- دکترای حقوق- مدرس دانشگاه
حجت نیکی ملکی: مسئول شبکه اجتماعی افسران- مسئول سیاسی سابق بسیج دانشگاه شریف- دکتری مدیریت رسانه و ارتباطات
محمد ذوقی : مسئول سیاسی سابق بسیج دانشگاه تهران- مدیرعامل سابق خبرگزاری دانشجو- دانشجوی دکتری روابط بین الملل
سید محمدحسین هاشمی گلپایگانی: مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق
مجتبی ثابتی: مسئول اسبق بسیج دانشگاه تربیت مدرس – دانشجوی دکتری حقوق
سیدمحسن میرحاجی: مسئول سابق بسیج دانشگاه تهران
امین حسنی: مسئول اسبق بسیج دانشگاه علم و صنعت – معاون مرکز سفیرفیلم – فوق لیسانس ارتباطات
سیدحسین میری: مسئول سیاسی سابق دانشگاه خواجه نصیر – فوق لیسانس مدیریت
روح الله کوثری: مسئول سابق سیاسی دانشگاه علامه – فوق لیسانس مدیریت
مسعود حسنلو: مسئول سابق بسیج امام صادق
محمدسلیمانی: دبیر سابق شورای مرکزی بسیج امام صادق- معاون روابط عمومی مرکز تحقیقات بسیج دانشگاه امام صادق- ارشد حقوق عمومی
رشید قانعی: جانشین اسبق بسیج دانشگاه شریف – دانشجوی دکتری مدیریت
سعیدسرافراز: مسئول اسبق بسیج شریف- مسئول سابق قرارگاه شهید باقری- دانشجوی دکتری برق
سیدامین آقامیری: مسئول اسبق بسیج شریف- مسئول اسبق قرارگاه شهید باقری- دانشجوی دکتری مدیریت
محمدرضا کاشفی: مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی دانشجوی دکتری مدیریت
جواد نیکی ملکی: مسئول سیاسی سابق بسیج شریف- مدیر اندیشکده راهبردی تبیین- دانشجوی دکتری مدیریت
احسان ایرانمنش: مسئول سابق بسیج شریف
انتهای پیام/
[ad_2]
لینک منبع