قیمت غذای رستوران ها ۳۰ درصد افزایش یافت
رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران گفت: افزایش قیمت در رستورانها بستگی به کیفیت مواد اولیه دارد اما میتوان گفت افزایش قیمت غذای رستورانها حدود ۳۰ درصد بوده است.مقاله اصلی
رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران گفت: افزایش قیمت در رستورانها بستگی به کیفیت مواد اولیه دارد اما میتوان گفت افزایش قیمت غذای رستورانها حدود ۳۰ درصد بوده است.مقاله اصلی
برچسب ها:
حمید رضا یوسفی 26 آذر 02 دیدگاهها برای وقتی گزارش مرکز پژوهشها را خواندم گفتم فاتحه بودجه خوانده شده است بسته هستند 0
حمید رضا یوسفی 26 آذر 02 دیدگاهها برای جلسه با معاون مسکن و ساختمان ادارهکل راه و شهرسازی استان اصفهان بسته هستند 0
حمید رضا یوسفی 19 آذر 02 دیدگاهها برای مخالفت وزیر صمت با واردات خودرو برقی چینی بسته هستند 0