محتوای کتب درسی متناسب با ویژگیهای دانشآموزان تدوین میشود
سید وحید احدی نژاد .روابط عمومی هیات خدام الرضا کانونهای خدمت رضوی -خبرنگار حوزه دولت ومجلس ۲۵ آبان ۹۵ 2۰14
[ad_1]
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، احمد ناصری عصر امروز در جلسه شورای بررسی و تحلیل محتوای آموزشی و پرورشی استان اردبیل با اشاره به اهمیت کتاب و مطالعه اظهار داشت: کتاب مهمترین و محوریترین رسانه آموزش و یادگیری است و بیشتر برنامهریزیها برای تدریس دقیق و تخصصی و ملموستر آن انجام میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل افزود: کتاب ویترین آموزش و پرورش است و هیچ یک از عوامل و عناصر تاثیرگذار در تعلیم و تربیت به اندازه کتاب در معرض دید و نقد و قضاوت همگان قرار نمیگیرد.
وی با اشاره به سند تحول بنیادین بیان کرد: متناسبسازی حجم و محتوای کتب درسی با توانمندیها و ویژگیهای دانشآموزان و غیره، اظهار نظر در زمینه کتابهای درسی برای مناسبسازی آن از نظر درجه دوری و نزدیکی برنامه درسی به فراگیران، فعال بودن محتوا، راهبردهای تدریس، ارزشیابی و زمان و غیره به عنوان یک تکلیف در سطح کشور، استان، منطقه و مدرسه است.
ناصری با بیان اینکه همه دانشآموزان نیازمند و مستحق برخورداری از آموزش علم و فناوری هستند تا به شهروند فرهیخته، مبتکر، خلاق، پاسخگو و متعهد تبدیل شوند، گفت: باید آنچه که نیاز است به طور موثر در محتواهای آموزشی به دانشآموزان عرضه میشود، تجزیه و تحلیل بکنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل تصریح کرد: موفقیت و شکست برنامههای درسی و نیز ایجاد بهترین وضعیف برای برنامه درسی در گرو نقد و بررسی، ارزشیابی و اعتباربخشی و اجرا در مدارس است.
وی اظهار کرد: در این راستا انتظار میرود معلمان، اندیشمندان و صاحب نظران به عنوان پایش برنامهها در فرایند اجرا، نقاط ضعف کتابهای درسی را استخراج و به همراه پیشنهادات اصلاحی اعلام کنند تا در این زمینه تصمیمات لازم اتخاذ شده و در صورت نیاز تغییرات لازم اعمال شود.
ناصری با اشاره به شعار سال تحصیلی جدید مبنی بر ارتقای کیفیت آموزشی و پرورشی با نوآوری و مدیریت مشارکتی اظهار کرد: وزیر آموزش و پرورش علاوه بر ارتقای کیفیت آموزشی به جلب مشارکتهای عمومی نیز تاکید دارد و این مهم باید در تقویت انجمن اولیا و مربیان مدارس نمود پیدا کند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل بهرهبرداری از ظرفیت شورای آموزش و پرورش را راهگشای حل مشکلات دانست و اظهار کرد: شورای آموزش و پرورش یک ظرفیت مهم است و بایستی نهادهای دولتی و مردمی را برای مشارکت در آموزش و پرورش سوق داد.
انتهای پیام/
[ad_2]
لینک منبع