مذاکرات هستهای کار لازمی بود اما نمیتوان گفت مفید بود
سید وحید احدی نژاد .روابط عمومی هیات خدام الرضا کانونهای خدمت رضوی -خبرنگار حوزه دولت ومجلس ۲۵ مرداد ۹۵ 3۰135
[ad_1]
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران تسنیم «پویا» حسن رحیمپور ازغدی ظهر امروز (دوشنبه ۲۵ مرداد) در نشست جنبش عدالتخواه دانشجویی که در محل دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار شد، درباره اینکه اولین مسئله بعد از پیروزی هر انقلاب نوع حکومتداری است، تصریح کرد: پس از پیروزی انقلاب مسائلی از قبیل چگونگی اداره حکومت، جامعه و چگونگی برخورد با مشکلات اقتصادی و فرهنگی بهوجود میآید.
رحیمپور ازغدی افزود: لزوماً همه افرادی که پس از انقلاب در مناصب قدرت قرار میگیرند انقلابی نیستند و تنها کارمند سیستم هستند یعنی اگر نظام هم عوض شود آنها در همان سمت فعالیت میکنند.
وی درباره ویژگیهای یک فرد انقلابی گفت: یک فرد انقلابی کارمند عقیدهاش است و بهجز عقیدهاش برای هیچ کس کار نمیکند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه به مشکلات بهوجود آمده پس از هر انقلاب گفت: یکی از این مشکلات احتمال فاسد شدن برخی انقلابیون است که البته این مشکل از صدر اسلام تا به حال وجود داشته است. این افراد بعد از مدتی پس از انقلاب فقط خواهان حکومت کردن هستند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی به مدلهای مختلف جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: یکی انقلابی و دیگری غیرانقلابی است. یکی وفادار به ارزشهای انقلاب و دیگری متظاهر به ارزشهای انقلاب است.
رحیمپور ازغدی در این خصوص که برخی حرفهای ۲۰ سال قبل خود را قبول ندارند و میگویند شرایط پیچیده شده و تغییر کرده است، خاطرنشان کرد: آنچه منوط به شرایط و زمان است تاکتیک و روش رسیدن به ارزشهاست وگرنه هدف و آرمان یکی است.
وی با اشاره به تفاوت نرمش قهرمانانه با سازش خائنانه، به ماجرای صلح امام حسن(ع) با معاویه اشاره کرد و گفت: امام حسن(ع) برای حفظ جبهه انقلابی و شیعی صلح کردند و این صلح ۲،۳ دهه بعد به سقوط باند اموی و سفیانی انجامید در واقع انهدام امویه و سفیانی با دو ضربه صلح حسن و کربلای حسین(ع) اتفاق افتاد.
رحیمپور ازغدی در بخش دیگری از سخنان خود به قطعنامه ۵۹۸ و جمله معروف امام درباره آن اشاره کرد و گفت: قطعنامه ۵۹۸ با دو هدف امضا شد؛ یکی اینکه جنگ از کشور رخت ببندد که اتفاق افتاد و دیگری اینکه صدام محاکمه شود که البته این امر محقق نشد.
وی در ادامه راجع به برجام گفت: رهبری همان ابتدا گفتند من خوشبین نیستم اما باید این تجربه انجام میشد چون یک عدهای میگفتند آمریکا از اول انقلاب میخواهد با ما مذاکره کند چرا ما قدمی در این زمینه برنمیداریم لذا مذاکرات کار لازمی بود اما نمیتوان گفت مفید بود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: اینکه تمام تلاش حقوقی و قانونی برای توافق انجام بشود و یک برگهای بین دو طرف امضا شود امری لازم بود، به همین دلیل رهبری از آن بهعنوان تجربه برجام یاد میکنند.
انتهای پیام/*
[ad_2]
لینک منبع