نقش کشمیری در «پرونده مسکوت»
سید وحید احدی نژاد .روابط عمومی هیات خدام الرضا کانونهای خدمت رضوی -خبرنگار حوزه دولت ومجلس ۸ شهریور ۹۵ 7۰51
[ad_1]
به گزارش خبرگزاری تسنیم، کتاب «پرونده مسکوت» نوشته محمدحسن روزیطلب و محمد مهدی اسلامی است که به ماجرای هشتم تیر و بازخوانی نقش کشمیری در این قضیه میپردازد.
در پیشگفتار کتاب آمده است: با آنکه سال ۱۳۶۰ در تاریخ انقلاب اسلامی ایران سال خونین و مصیبتباری بود، با این حال بررسی حوادث و وقایع این سال و کندوکاو و دقت در ابعاد مختلف و زوایای پیدا و پنهان حوادث نشان میدهد که گاه ماهیت تمامی وقایع یکسان نبوده است.
در ۷ تیر ۱۳۶۰ با انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی شهید بهشتی و ۷۲ تن از یارانش به شهادت رسیدند و امام(ره) و ملت در غم و اندوه فقدان آنان اندوهناک شدند. اندکی بعد در روز هشتم شهریور ۱۳۶۰ و در یک اقدام تروریستی بیسابقه جلسه شورای امنیت کشور که با حضور رئیسجمهور و نخستوزیر و تنی چند از مسئولان برگزار شد، منفجر شد و شهید رجایی رئیسجمهور مکتبی و شهید باهنر نخستوزیر محبوب و رئیس شهربانی کل کشور به شهادت رسیدند.
سازمان مجاهدین خلق (منافقین) علاوه بر اینکه از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی در همراهی ظاهری و مزورانه با مردم به غارت پادگانها و مراکز نظامی پرداخته بودند، به تدریج کوشیدند در سازمانها و نهادهای امنیتی تازهتأسیس جمهوری اسلامی نیز نفوذ کنند تا ضمن ضربه زدن به جمهوری اسلامی، به شیوههای مختلف نیروهای خود را نیز برای مبارزه با نظام اسلامی و به تعبیر خودشان یکسرهکردن کار جمهوری اسلامی سازماندهی کنند. سازمان که پس از عزل بنیصدر از فرماندهی کل قوا و ریاستجمهوری به نظام اسلامی اعلان جنگ مسلحانه داده بود، کوشید تا با ترور شخصیتهای برجسته جمهوری اسلامی کار نظام را یکسره کند اما امام(ره) با قاطعیت اعلام کرد که ملت ما با ترور شخصیتها شکست نمیخورد.
«پرونده مسکوت» با بازخوانی نقش کشمیری و نحوه نفوذ وی در دفتر اطلاعات و تحقیقات نخستوزیری نشان میدهد که چگونه یک فرد نفوذی در یک جمع انقلابی میتواند با طرح موضوعات انحرافی و درشت کردن آنها به عنوان موضوعات اصلی، از احساسات دیگران برای وارونهنمایی حقیقت و ضربهزدن به کشور بهرهبرداری کند. کتاب با بررسی روایتهای مختلف از روز انفجار به واکاوی نقش افراد شاغل در نخستوزیری و معرفی هریک از آنان پرونده انفجار پرداخته و میکوشد تحریفات پیرامون آن را برملا سازد.
همچنین یکی از نویسندگان درباره کتاب “پرونده مسکوت” در مقدمه مینویسد: اگرچه بررسی اسناد یک پرونده قضایی- امنیتی، کار پیچیده و دشواری است، اما در متن کتاب تنها به ذکر اتهامات و دفاعیات پرداخته و قضاوت را به خوانندگان سپردهام.
نویسنده کتاب در ادامه مقدمه خود تاکید میکند که مهمترین هدف خود از نگارش کتاب را مبارزه با تحریفات پیرامون پرونده میداند و میگوید: در این کتاب با تکیه به اسناد معتبر و غیرقابل خدشه، به دنبال بیان واقعیت ماجرا بودهام. اظهارات افراد چه در رسانهها و چه در بازجوییها و مستندات درون پرونده، در این کتاب آورده شدهاند و حتی یک مورد سانسور هم در مورد اسامی افراد ذینفع در این پرونده اعمال نشده است.
کتاب شامل چهار فصل و ۱۶ ضمیمه و تعدادی از اسناد پرونده است. روایتهای مشابه از روز انفجار، بالاترین نفوذی، ۲۱ متهم و پروندهای که ناتمام ماند عناوین فصلهای کتاب را تشکیل میدهند. در بخش ضمائم هم میتوان به اظهارات موسوی خوئینیها درباره پرونده انفجار نخستوزیری و پاسخ یاران شهید لاجوردی، پاسخ سازمان مجاهدین انقلاب به اتهامات پیرامون پرونده انفجار دفتر نخستوزیری، اعترافات کلیدی، دادگاه ناتمام، گزارش شهید لاجوردی درباره پرونده انفجار نخستوزیری و گزارش نهایی دادسرای انقلاب درباره پرونده انفجار نخست وزیری اشاره کرد.
علاقمندان جهت تهیه این کتاب می توانند به آدرس اینترنتی irdc.ir و یا فروشگاه این مرکز در خیابان انقلاب،خیابان ۱۲ فروردین، بعد از خیابان شهدای ژاندارمری، نبش مجتمع ناشران مراجعه کرده یا با شماره تلفنهای ۶۶۹۵۳۶۰۷ و ۶۶۹۶۱۵۳۶ تماس بگیرند.
انتهای پیام/
[ad_2]
لینک منبع