نمایشگاه دائمی و رایگان وسایل شوماخر در آلمان
سید وحید احدی نژاد .روابط عمومی هیات خدام الرضا کانونهای خدمت رضوی -خبرنگار حوزه دولت ومجلس
16 مهر 95
1۰19
[ad_1]
به گزارش خبرگزاری تسنیم، نمایشگاهی دائمی از کلکسیون وسایل دوران حرفهای «میشائیل شوماخر»، راننده افسانهای مسابقات اتومبیلرانی فرمول یک با موافقت خانواده او در نزدیکی خانهاش در شهر «کِرپِن» از سال آینده برپا خواهد شد.
این مجموعه شامل ماشینهای کارت، ماشینهای ورزشی، جامها و ماشینهای فرمول یکی است که با آنها به رکورد ۷ بار به عنوان قهرمانی جهان رسیده است. بازدید از این نمایشگاه برای علاقمندان رایگان است.
«سابین کِم»، مدیر برنامههای شوماخر در این مورد گفت: خواسته قلبی خانواده شوماخر این بود که همه طرفداران او بتوانند بدون پرداخت هیچگونه وجهی از کلکسیون او دیدن کنند. حضور آنها خاطرات گذشته شوماخر افسانهای را زنده خواهد کرد.
میشائیل شوماخر، راننده افسانهای تیمهای فِراری و مرسدس در سال ۲۰۱۲ با رکورد ۹۱ پیروزی در گرندپریهای مختلف بازنشسته شد. او از سال ۲۰۱۳ که در یک سانحه اسکی دچار ضربه مغزی شد و به کما رفت در مقابل انظار عمومی ظاهر نشده است.
انتهای پیام/
[ad_2]
لینک منبع