[ad_1]
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، همایش مدیران کل استانی و معاونین بنیاد شهید و امور ایثارگران امروز ۲۳ مرداد ۹۵ با حضور ظریف وزیر امور خارجه، حجتالاسلام شهیدی محلاتی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید، سردار انصاری قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمعی از مدیران و معاونان بنیاد در مجتمع فرهنگی اداری جانباز شهید رسولزاده برگزار شد.
حجتالاسلام شهیدی محلاتی در این همایش، با اشاره به چالشهای خاص منطقهای برای انقلاب اسلامی، اظهار داشت: از ابتدای عمر انقلاب اسلامی تاکنون مقاطع خاص و ویژهای برای انقلاب پیش آمده و همیشه توطئههای خاصی برای از بین بردن این انقلاب در میان بوده است. امروز نیز طبیعتاً ما با چالشهای منطقهای و بینالمللی روبرو هستیم. موضوع برجام برای ما و ملت ما از حساسیتهای زیادی برخوردار است و وضعیت داخلی کنشها و واکنشهایی که جناحهای سیاسی بوجود میآوردند و تحلیلهای مختلفی که در فضاهای مجازی و غیرمجازی مطرح میشود براین موضوع تأثیرگذار است.
وی افزود: امروز شاهدیم پس از گذشت ۳۷ سال از پیروزی انقلاب با رهبری پیامبرگونه مقام معظم رهبری همه مسائل به خوبی پشت گذاشته شده است و توانستهایم مراحل حساس را بگذرانیم. بنیاد شهید نیز در این میان وظیفهاش خدمت رسانی به ایثارگران است همه ملت ما مدیون جامعه ایثارگری است و حتی موفقیتهای برجام نتیجه زحمات ایثارگران است. بنابراین در بعد خدمات رسانی نقش آفرینی میکنیم. باید بکوشیم بُعد فرهنگی که عامل بقاو پیروزی انقلاب تا به امروز بوده است را قوی کنیم.
رئیس بنیاد شهید ادامه داد: اگرچه مسائل سیاسی و جناحی در برخی موارد کمابیش حاشیههایی را به بنیاد شهید وارد کرده است اما نباید بگذاریم که این حاشیهها سستی و سردی در کار مدیران بنیاد بوجود بیاورد. در فضای مجازی بنیاد مورد حملاتی قرار میگیرد و به تبع آن حاشیههایی بوجود آمده است. موضوعاتی که علیه بنیاد در این فضاها به عنوان سوال مطرح میشود از اینگونه موارد است: «مسئله تحقیق و تفحص از بنیاد به کجا رسیده است؟ قانون جامع خدمات رسانی چگونه اجرا شد؟ مسئله تخریب قبور شهدا چگونه پیش آمده است؟» اینها مسائلی است که مرتب در مورد بنیاد شهید مطرح میشود. در خصوص موضوع تحقیق و تفحص ما هم منتظریم که مجلس هرچه دارد بیان کند و اگر قرار است پرونده به دادگاه و قوه قضاییه فرستاده شود، آمادگی داریم که آن را انعکاس دهیم.
وی با اشاره به بحث ساماندهی گلزار مطهر شهدا در کشور گفت: ساماندهی گلزار شهدا حتماً با رعایت حال خانوادهها انجام خواهد شد. از ۱۹ هزار و چندی گلزار تاکنون ۱۲ هزار گلزار ساماندهی شدهاند و امیدواریم بتوانیم با تدبیر و مدیریت خوب در استانها و تهران این کار را شکل بدهیم و فضاهای مجازی که علیه بنیاد مسائلی را مطرح میکنند، با دقت عمل و هدایت شما مدیران بنیاد خنثی شده و با کمک شما این موضوع را نیز پشت سر بگذرانیم.
شهیدی محلاتی در ادامه تصریح کرد: امسال را مقام معظم رهبری به عنوان سال اقتصاد مقاومتی نامگذاری کردند و در روزهای اول با توجه به این موضوع ما رویکرد سهگانه بهرهوری، توانمندسازی و توسعه فرهنگی را مطرح کردیم. یکی از کارهایی که از روز اول شروع کردیم، این است که رابطهمان را با جامعه هدف نزدیک کنیم. پرداخت معوقاتی که از سال ۷۶ مانده بود توانست فاصله را با ایثارگران کم کند. باید سعی کنیم اعتمادی که بین بنیاد و جامعه ایثارگر بوجود امده را بیشتر کنیم. باید با اخلاق نیک با ایثارگران برخورد کنیم و به مسائلشان رسیدگی کنیم. تا جامعه هدف احساس کند بنیاد برای دفاع از حریم آنان تلاش میکند.
وی با اشاره به تکریم خانوادههای شهدای مدافعان حرم، گفت: امروزه خانواده شهدای مدافع حرم مهمانان جدید جامعه ایثارگری هستند. شهدای مدافع حرم کسانی هستند که در جبهه کفر در سوریه و عراق برای حفظ حریم ولایت میجنگندند. ما میبایست خانواده آنها را تکریم کرده و تحت پوشش بگیریم. در استانها مسئولین بنیاد شهید بکوشند تا در طرح سپاس به دیدار خانواده شهدای مدافع حرم بروند و در حد توان مشکلات آنان را رفع کنند.
معاون رئیس جمهور با اشاره به تعامل با مسئولین سایر ارگانها، گفت: مسئولین بنیاد باید توجه کنند که تعامل با نمایندگان مجلس و همه مسئولین استانی را از وظایف خود بدانند. همچنین با نمایندگان مقام معظم رهبری در استان تعامل داشته باشند و آن وحدتی که نیاز است میان مسئولین در این برهه زمانی وجود داشته باشد را تکمیل کنند. همچنین نظارت و کنترل در کار نسبت به پرسنل و مراکز اقتصادی را درنظر داشته باشند.
شهیدی محلاتی با اشاره به سن بالای والدین شهدا گفت: والدین شهدای عزیز به سنی رسیدهاند که نیاز است به مسائل مختلف آنان به خصوص مسئله درمان بیشتر رسیدگی شود. خدمات رسانی درمانی نسبت به خانوادههای معظم شهدا صورت میگیرد. در برخی استانها کمیسیون پزشکی گاهی دیر تشکیل میشد و در برخی شهرستانها هنوز نسبت به مسئله ایثارگران رسیدگی کامل صورت نگرفته است میبایست هرچه زودتر کمیسیون نسبت به این موارد برگزار شود به این منظور شورای راهبردی برای کمیسیونهای پزشکی تشکیل دادهایم که ۵ نفر به عنوان اعضای این کمیسیون انتخاب شدهاند. امیدواریم با شورای راهبردی کمیسیون پزشکی گامهای بیشتری در مسئله درمان برداشته شود.
وی با اشاره به نزدیکی به ایام انتخابات گفت: در ماههای اول سال آینده انتخابات ریاست جمهوری را در پیش داریم همانطور که به کرات گفتهام مسئولین بنیاد میبایست بکوشند تا در انتخابات سیاسی نشوند. بنیاد شهید باید بیطرف باشد و سعی کنیم با رعایت این موارد انتخابات خوبی داشته باشیم. درباره ضوابط و مقررات به خصوص در قانون بودجه شما مدیران بکوشید تا قوانین حفظ شود و در زمینههای مختلف با رسانهها تعامل خوبی داشته باشید.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به ایام حج و سالگرد شهدای منا گفت: متأسفانه امسال نتوانستیم زائران کشورمان را برای ادای مراسم حج به عربستان اعزام کنیم کارشکنی و سنگ اندازی شد و زائرین ایرانی از مناسک حج محروم شدند. سال گذشته حدود ۴۶۱ نفر از زائران به شهادت رسیدند و امسال کوشیدیم در زمانی که زائران در مناسک حج هستند برنامههای مختلفی به یاد آن عزیزان برگزار کنیم تا هم بتوانیم یاد آنان را زنده کنیم و هم جواب دندان شکنی به یاوه گوییهای دولت سعودی و جوانهای برسرکارآمده این دولت بدهیم. در این زمینه کنگره بینالمللی در تهران با همکاری سازمان حج و زیارت در اوایل ماه ذی الحجه برگزار میشود. خانواده شهدای منا از سراسر کشور برای ملاقات با مقام معظم رهبری به تهران میآیند. این کنگره با حضور رئیس جمهور تشکیل میشود.
انتهای پیام/
[ad_2]
لینک منبع