نماد سایت پایگاه خبری تحلیلی آسمانی نیوز

پیام‌های پیدا شدن پیکر سرلشکر شهید ادبیان در قله+فیلم

[ad_1]

سردار سید محمد باقرزاده، فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به جایگاه شهید ادبیان گفت: امیر سرلشکر شهید حسین ادبیان از شهدای شاخص و بزرگ ارتش در نیروی زمینی است که در روزهای غربت و تنهایی که ما مورد هجوم همه جانبه دشمن قرار گرفته بودیم، خوش درخشید.

وی افزود: شهید ادبیان توانست با یگان‌های تحت امر خودش سد پولادینی را در جبهه در مقابل دشمن بعثی به وجود بیاورد که اوج ایثار و مقاومت او در قله بازی دراز بود. بازی درازی که شهید بهشتی از آن به عنوان یک خانقاه تعبیر کرد و گفت: «خانقاه ما بازی دراز است»؛ یعنی محل عبادت و راز و نیازهای ما آنجاست. در مقابل کسانی که با عرفان‌های کاذب و نوظهور می‌خواستند در مسیر انقلاب انحراف ایجاد کنند، شهید بهشتی گفت خانقاه اصلی بازی دراز و جبهه‌هایی است که رزمندگان در آن می‌جنگند. جهاد در راه خدا در واقع نقطه اتصال زمین به آسمان است و محلی است که انسان می‌تواند اوج بگیرد و عروج کند.

سردار باقرزاده با اشاره به شهدای شاخصی که در کنار شهید ادبیان حضور داشتند، گفت: شهید ادبیان جایگاه ویژه‌ای در کنار شهدای بزرگی مثل شهید محسن وزوایی، شهید اصغر وصالی، شهید محمد بروجردی، شهید کشوری، شهید شیرودی و دیگر شهدای شاخص ارتش، سپاه، بسیج و نیروهای مردمی دیگر دارد. گرچه ناشناخته و گمنام مانده ولی راهش هیچ‌وقت فراموش نمی‌شود و هم‌رزمان او در نیروی زمینی ارتش به عنوان طلایه‌داران جبهه مقاومت در انقلاب اسلامی همواره این مسیر را ادامه می‌دهند.

وی در ادامه تصریح کرد: الان هم پیکر شهید به لطف الهی در روزگاری که ما بیش از هر زمان دیگر نیازمند مقاومت هستیم، پیدا شده و این هم نشانه‌ای است. قله ۱۱۵۰ در بازی دراز از ارتفاعاتی است که در گذشته صعب العبور بود؛ هرچند الان جاده‌ای در طی سنوات اخیر در آن باز شده است. با اینکه ما آنجا زیاد کاوش کرده و شهدای بسیاری را پیدا کرده بودیم، اما مقدر بود که پیکر مطهر این شهید عزیز در این روزها که ما نیازمند درس مقاومت هستیم، پیدا شود؛ آن هم در قله یعنی این پیام را در بردارد که این قله‌های افتخار را شهدا فتح کرده‌اند و ما باید آن‌ها را حفظ کنیم و سنگر را در مسیر خاص مبارزه همچنان نگه داریم.

فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به جدیدترین خبر از ورود پیکرهای شهدا به کشور گفت: در روز پنجشنبه، دهم مرداد ماه ۹۸ پیکرهای طیبه تعدادی از شهدای عزیز که طی عملیات تفحص در محورهای زرباطیه و مندلی پیدا شدند از طریق مرز سومار برای اولین بار مورد استقبال قرار خواهیم داد. جزئیات این مراسم را متعاقباً اعلام خواهیم کرد.

شهید حسین ادبیان ۲۰ مرداد ۱۳۳۰ در روستای مرادحاصل از توابع شهرستان کرمانشاه به دنیا آمد. با درجه سرهنگ دومی در لشکر ۸۱ زرهی ارتش و در تیپ دوم، فرماندهی گردان ۱۶۶ را به عهده داشت و مدت ۱۲ ماه در جبهه ها حضور داشت. در ۱۵ اردیبهشت ماه سال ۵۸ به عنوان فرمانده گروهان قرارگاه پشتیبانی  منطقه یک منصوب و بعد از آن به لشکر ۸۱ زرهی کرمانشاه منتقل شد و در اسفندماه سال ۵۸ به گردان تکاوران مالک اشتر (گردان ۱۶۶  تیپ ۲ زرهی) اعزام شد. در فاصله زمانی ۲۰ فروردین تا پنج اردیبهشت سال ۵۹ در سمت فرمانده گروه رزمی بهمن با کمال شجاعت تمامی ماموریت‌های رزمی را انجام داده.

به علت انجام رشادت در کردستان و رشادت‌های منطقه غرب به یک درجه ارشدیت مفتخر شد. اول اسفند سال ۵۹ با درجه سروانی به عنوان فرمانده گردان تکاوران مالک اشتر (گردان ۱۶۶ تیپ ۲ لشکر ۸۱ زرهی) منصوب شد و در تاریخ دوم فروردین ماه سال ۶۰ به درجه سرگردی نائل شد. سرانجام دوم اردیبهشت ۱۳۶۰ در منطقه سرپل ذهاب و در محل بازی دراز در حوالی ارتفاع ۱۱۵۰ به شهادت رسید. در جریان تفحص اخیر در ارتفاعات ۱۱۵۰ بازی دراز، پیکر مطهر امیرسرلشکر “شهید حسین ادبیان” از فرماندهان گمنام  و غیور ارتش قهرمان، پس از ۳۸سال کشف و شناسایی شد.

انتهای پیام/

[ad_2]

لینک منبع

قالب وردپرس پوسته وردپرس پلاگین وردپرس وردپرس سئو وردپرس

خروج از نسخه موبایل