۱۳ هزار هکتار از اراضی سلسله زیرپوشش کشت مکانیزه غلات قرار گرفت
سید وحید احدی نژاد .روابط عمومی هیات خدام الرضا کانونهای خدمت رضوی -خبرنگار حوزه دولت ومجلس
14 بهمن 95
1۰26
[ad_1]
هادی سپهوند در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در سلسله اظهار داشت: در سال زراعی جاری ۵۲۰۰ هکتار از اراضی آبی این شهرستان به کاشت گندم آبی اختصاصیافته است که ۷۱ درصد این سطح به میزان ۳۷۰۰ هکتار بهصورت کشت مکانیزه کامل و با دستگاههای مخصوص کشت گندم آبی کشتشده است.
وی بابیان اینکه میزان ۱۰ هزار هکتار از اراضی دیم نیز به کشت گندم اختصاصیافته است، عنوان کرد: ۶۶ درصد از این سطح به میزان ۶۷۰۰ هکتار نیز بهصورت کشت مکانیزه کامل و با دستگاههای مخصوص کاشت گندم دیم کشتشده است.
مدیر جهاد کشاورزی سلسله با اشاره به کاشت جو در سطح ۶۵۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان، خاطرنشان کرد: ۵۰۰ هکتار از این اراضی آبی و ۶۰۰۰ هکتار نیز دیم هستند که از این سطح ۲۸۲۰ هکتار آن بهصورت مکانیزه کامل و با دستگاههای مخصوص کاشت غلات کشتشده که درصد کشت مکانیزه جوی شهرستان نیز حدود ۴۴ درصد است.
وی با اشاره به اینکه ۲۱ هزار و ۷۰۰ هکتار سطح زیر کاشت غلات شهرستان است، افزود: حدود ۶۱ درصد از این مجموع بهصورت کاملاً مکانیزه کشتشده است.
سپهوند بابیان اینکه یکی از مهمترین موفقیتهای حاصل در کاشت غلات در سطح شهرستان سلسله توسعه کاشت بهصورت مکانیزه است، عنوان کرد: توزیع حدود ۱۲۰۰ تن انواع بذر اصلاحشده، توزیع انواع کودهای شیمیایی به میزان حدود ۱۳۰۰ تن و برگزاری کلاسهای آموزشی متعدد برای کشاورزان و بهرهبرداران ازجمله خدماتی بوده است که در این راستا جهاد کشاورزی به کشاورزان ارائه داده است.
وی گفت: پیشبینی میشود در سال زراعی جاری و در سال آینده حدود ۲۹ هزار تن گندم و حدود ۹۵۰۰ تن جو در شهرستان سلسله برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی سلسله افزود: البته کشتهای پائیزه غلات در فصل پائیز با تنش خشکی و سرمای بسیار شدیدی مواجه شدند که خساراتی به محصولات زراعی وارد گردید که موجب کاهش تولید خواهد شد.
وی بزرگترین مشکل شهرستان را نبود سیلو برای خرید و نگهداری گندم خریداریشده از کشاورزان عنوان کرد و افزود: البته فرماندار شهرستان سلسله در حال پیگیری این موضوع و برطرف شدن مشکلات پیش روی آن هستند که امیدواریم هر چه زودتر این آرزوی مردم بهویژه کشاورزان شهرستان تحقق یابد.
سپهوند مهمترین فعالیتهای پیشروی دیگر جهت تولید پیشبینیشده را مبارزه علیه علفهای هرز، آفات و بیماریها در ادامه کار تا زمان برداشت عنوان و خاطرنشان کرد: تغذیه مناسب گیاه گندم و جو بهویژه استفاده از کود سرک، آبیاری بهموقع در کشتهای آبی و بارندگیهای بهموقع و به مقدار موردنیاز جهت کشت دیم و برداشت بهموقع و کنترل ریزشها و استفاده از کمباینهای مناسب برداشت غلات در میزان تولید مناسب نیز تأثیرگذار هستند.
وی نظارت کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و مراکز تابعه را در زمان عملیات آمادهسازی زمین و کاشت را عاملی بسیار مؤثر دانست و افزود: همچنین تهیه سوخت برای تراکتور داران از طرف جهاد کشاورزی شهرستان یکی دیگر از خدمات انجامشده است.
به گزارش تسنیم کل اراضی آبی قابلکشت شهرستان سلسله ۱۲ هزار هکتار، اراضی دیم ۲۵ هزار هکتار و سطح باغات شهرستان نیز ۳ هزار و ۸۰۰ هکتار است.
انتهای پیام/
[ad_2]
لینک منبع