مساجد نیاز به بهبود کارکردها دارند / لزوم وجود نیروهای زبده در دفاع از ارزشهای انقلاب
سید وحید احدی نژاد .روابط عمومی هیات خدام الرضا کانونهای خدمت رضوی -خبرنگار حوزه دولت ومجلس ۳ شهریور ۹۵ 2۰15
[ad_1]
به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران تسنیم «پویا»، مهدی پیرهادی، دبیر قرارگاه فرهنگی شهید عبدالله میثمی و معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری منطقه ۳ روز گذشته در اولین همایش محله مسجدمحور که در حسینیه ارشاد برگزار شد، با بیان این مطلب که در جامعه دینی حاکمیت ارزشها و هنجارهای لازم است در تمام حوزههای فردی و اجتماعی و نیز در سبک زندگی تربیتی جوانان تبلور داشته باشد، گفت: اینکه کشور ایران در مسیر حرکت به سوی ایجاد تمدن نوین اسلامی قرار دارد، برای دفاع از ارزشهای انقلاب و ایجاد جبهه مقاومت اجتماعی بیش از هر چیزی، به نیروهای زبده نیازمند است.
دبیر قرارگاه فرهنگی شهید عبدالله میثمی اظهار کرد: از آنجایی که مسجد پایگاه و نهاد پرورش نیروهای دینی و انقلابی است، احیای کارکردهای مسجد، گامی موثر و ارزشمند در جهت میل به تمدن اسلامی است، لذا شایسته است سازمانها و نهادهای اجتماعی مرتبط با امور مساجد که میتوانند نقشی ویژه در تربیت کارکردهای مختلف مسجد نقش اعم از عبادی، عقیدتی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و … داشته باشند، همت بیشتری از خود نشان دهند.
پیرهادی درباره هدف اجرای طرح محله مسجدمحور گفت: معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری منطقه سه با همکاری مرکز رسیدگی به امور مساجد ناحیه شهید مطهری، ائمه جماعات، رابطین مساجد و بسیجیها اقدام به تدوین و اجرای طرح محله مسجدمحور در قرارگاه شهید میثمی کرده است که در دو سال گذشته این طرح را با هدف احیای مسجد با عنوان کانون اصلی جامعه پیاده شده است.
وی با بیان این مطلب که برای اجرای این طرح در گام نخست، دو سال و نیم مطالعاتی میدانی برای احصای مشکلات و کاستیهای مساجد، علل عدم گرایش جوانان و نوجوانان به مساجد و عدم مشارکت آنان در فعالیتهای مسجد صورت گرفت، یادآور شد: در جریان این مطالعات شاخصها و ویژگیهای محله مسجدمحور احصا شد تا در برنامهای منسجم در قرارگاه شهید میثمی اجرای آن آغاز شود.
بیشتر مساجد نیاز به بهبود کارکردها دارند
دبیر قرارگاه فرهنگی شهید عبدالله میثمی با بیان اینکه در سال نخست اجرای این طرح، ۶۵۰ نفر و در سال دوم هزار ۶۵۰ نفر از نوجوانان جذب مساجد شدند، بیان کرد: جذب این تعداد از نوجوانان در این مدت زمان نشان از رشدی ۲/۵ برابری است. در این طرح سعی شده است علاوه بر تمرکز بر روی مبانی سبک زندگی اسلامی، برنامههایی مناسب در حوزه فعالیتهای اوقات فراغت، آموزشی، دینی، بصیرتی، اخلاقی و مسائل مبتلابه زندگی مردم نیز داشته باشیم. اکثر مساجد نیاز به بهبود کارکردها دارند و از این طریق، فعالیتهای پایگاههای بسیج نیز در حال تقویت است.
پیرهادی خاطرنشان کرد: یکی از اقداماتمان تلاش در زمینه انجام فعالیتهای مساجد با محوریت ائمه جماعات بوده است تا مشکلات مردم در محله توسط مسجد و ائمه جماعات از طریق قرارگاههای جهادی مسجد حل شود، حتی در برخی مساجد برخوردار از صندوق قرضالحسنه برنامهریزیهایی صورت گرفته است تا نقاط قوت آنها تقویت و نقاط ضعفشان برطرف شود و از آنجایی که در برخی مساجد صندوقهای قرضالحسنه وجود ندارد، برنامهریزیهایی برای ایجاد این صندوقها در حال پیگیری است که تمام این فعالیتها در پویایی مساجد نقشی به سزا خواهد داشت.
انتهای پیام/
[ad_2]
لینک منبع