» سیاسی » برنامه ای برای عبور از روحانی نداریم/ کاندیداتوری عارف را نشنیده‌ام
سیاسی

برنامه ای برای عبور از روحانی نداریم/ کاندیداتوری عارف را نشنیده‌ام

2 مهر 95 4۰29

[ad_1]

بهرام پارسایی نماینده مردم شیراز و سخنگوی فراکسیون امید در مجلس شورای سلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم در واکنش به زمزمه‌های مبنی عبور اصلاح‌طلبان از روحانی، گفت: گزینه نهایی ما به احتمال بسیار زیاد شخص آقای روحانی است و بعید است ما بخواهیم از آقای روحانی به نفع گزینه دیگری در انتخابات ۹۶ عبور کنیم.

وی در پاسخ به سؤالی درباره دعوت برخی اصلاح‌طلبان از عارف برای کاندیداتوری، تاکید کرد: تا این لحظه، بنده هیچ بحثی از آقای عارف برای کاندیداتوری در انتخابات ۹۶ نشنیده‌‌‌ام اما بعید است جریان اصلاحات بخواهد از آقای روحانی عبور کند چرا که ما شرایط را به خوبی درک می‌کنیم.

سخنگوی فراکسیون امید همچمین گفت: فراکسیون امید در انتخابات ریاست‌جمهوری، نظر خود را در حمایت کاندیداها اعلام خواهد کرد که به نظرمن و به احتمال بسیار زیاد گزینه نهایی فراکسیون، آقای روحانی خواهد بود.

انتهای پیام/

[ad_2]

لینک منبع

قالب وردپرس پوسته وردپرس پلاگین وردپرس وردپرس سئو وردپرس

به این نوشته امتیاز بدهید!

سید وحید احدی نژاد .روابط عمومی هیات خدام الرضا کانونهای خدمت رضوی -خبرنگار حوزه دولت ومجلس

  • ×

    با ما در ارتباط باشید