» صفحه اصلی » ختم قرآن کریم در چهارشنبه امام رضایی
صفحه اصلی

ختم قرآن کریم در چهارشنبه امام رضایی

۱۷ آذر ۰۲ 13۰219

ثواب ختم قرآن کریم در چهارشنبه امام رضایی به حضرت زهرا (س)  به همت کانون خدمت رضوی منطقه ۶ تهران اهدا شد.

به گزارش آسمانی نیوز ؛ به مناسبت ایام فاطمیه خادمیاران کانون قرآنی خدمت رضوی منطقه ۶تهران چهارشنبه امام رضایی را غنیمت شمردند وثواب ختم قرآن کریم را که از طریق لینک:https://eitaa.com/joinchat/226230686C7c617a45a2  به بانوی دو عالم، حضرت فاطمه (س) تقدیم کردند.

خادمیاران کانون خدمت رضوی در کنار ختم قرآن در مسجد الرحمن جلسه تخصصی انس با قرآن کریم مختص بانوان برگزار کردند که هفتاد نفر حضور داشتند.
علیرضا آرمین فر مسؤل کانون قرآن خدمت رضوی منطقه ۶ تهران هدف از برگزاری محفل انس با قرآن کریم را تدبر در سوره های قرآن کریم خواند و گفت: تدبر کمی بالاتر و عینی تر و تاملی تر از تفسیر است تنها علم قرآن نیست بلکه چگونگی عمل به قرآن است.
این روش تدبر برای حضار شرکت کننده بسیار لذت بخش و جذاب بود و باتوجه به علاقه مندی حاضران مقرر شد این جلسه تدبر در قرآن  هر هفته در یکی از مساجدمنطقه برگزار شود.

بعد از اتمام جلسه در کلاس نوگلان با کمک کودکان و اولیا سفره رضوی پهن شد و تجربه ی جدیدی برای این نوگلان رقم خورد وبا آش و نان و پنیر وسبزی پذیرایی شدند.

خادمیاران کانون خدمت رضوی منطقه ۶ تهران با شور و اشتیاق وصف ناشدنی برنامه های آموزشی متعددی برای کودکان، نوجوانان و مادران و بانوان در نظر دارند وسعی دارند که با این اقدام مومنانه تدبر در قرآن و عمل به آن را هر هفته در مساجد سادات و الرحمن و سپس در کل منطقه گسترش  و قرآن و سیره نبوی را سرلوحه زندگی قرار دهند.

انتهای پیام/

 

به این نوشته امتیاز بدهید!

فاطمه شمس

  • ×

    با ما در ارتباط باشید