» صفحه اصلی » کلانتری: گل زدن در دقایق پایانی لذت‌بخش است
صفحه اصلی

کلانتری: گل زدن در دقایق پایانی لذت‌بخش است

20 شهریور 95 4۰25

[ad_1]

ایوب کلانتری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره بازی مقابل گسترش گفت: بازی سختی با گسترش فولاد داشتیم. گسترش تیم خیلی خوبی است و بازی روانی انجام داد. ما نیز بسیار حساب شده کار کردیم و می‌خواستیم با بازی درگیرانه روی ضدحملات موفق شویم که در لحظات پایانی به هدف‌مان رسیدیم. کسب برد در خانه حریف خیلی سخت است، اما خدا را شکر ما توانستیم به این مهم برسیم.

وی در ادامه درباره رقابت‌های بعد از تعطیلات هم خاطرنشان کرد: همیشه اولین بازی‌ بعد از تعطیلات بازی سختی است، چراکه تیم‌ها بیشتر کارهای بدنسازی انجام دادند. در این شرایط بدن‌ها طبیعتاً سنگین است و فشار زیادی را باید در اولین بازی متحمل شوید تا نتیجه دلخواه‌تان را کسب کنید. شکست دادن گسترش فولاد خیلی سخت بود، ولی به این مهم دست پیدا کردیم.

هافبک تیم فوتبال سیاه‌جامگان با اشاره به گلی که در دقیقه ۳+۹۰ به‌ثمر رساندند، گفت: وقتی در دقایق پایانی گل می‌زنید، چون فرصتی برای جبران به حریف نمی‌دهید این گل هم خاطره‌انگیز و هم لذتبخش می‌شود. امیدوارم بتوانیم نتایج خوبی در ادامه رقابت‌های لیگ به‌دست بیاوریم.

کلانتری در پایان در مورد بازی بعدی تیمش خاطرنشان کرد: مقابل صبا هم فقط به برد فکر می‌کنیم، چون بازی خانگی است و آقای کاظمی بیشتر مواقع در بازی‌های خانگی به ما گوشزد می‌کنند که ما باید از این فرصت به نحواحسن استفاده کنیم، چراکه در بازی‌های خانگی همه شرایط به نفع ماست و باید سه امتیاز را بگیریم.

انتهای پیام/

[ad_2]

لینک منبع

ثبت شرکت سئو سایت

به این نوشته امتیاز بدهید!

سید وحید احدی نژاد .روابط عمومی هیات خدام الرضا کانونهای خدمت رضوی -خبرنگار حوزه دولت ومجلس

  • ×

    با ما در ارتباط باشید